Vjosa
Производи

Добродојдовте во нашата веб страница

Почитувани посетители, Компанијата Вјоса ви заблагодарува на вашиот интерес за нашата копанија, и ве поканува на витуелна презентација на нашите производи.

E-mail:
vjosatepihe@yahoo.com

 
Vjosa
Теписони
Кликни за зголемување
Melody
Термоизолација, 100% PP, Дебелина: 12.5 mm
Maestro
Термоизолација, 100% PP, Дебелина: 11 mm
Mambo Plus
Термоизолација, 100% PP, Дебелина: 11 mm
Samba
Термоизолација, 100% PP, Дебелина: 10 mm
Lion
Термоизолација, 100% PP, Дебелина: 10 mm
Favorit
Латекс, 100% PP, Дебелина: 7.5 mm, Надворешни
Lider
Латекс, 100% PP, Дебелина: 7.5 mm, Надворешни
Arena
Латекс, 100% PP, Дебелина: 7.5 mm, Надворешни
Ekonomik Plus
Латекс, 100% PP, Дебелина: 3.5 mm
Sintelon Staza
Латекс, 100% PP, Дебелина: 7.5 mm, Надворешни
Tempo
100% PP, дебелина 7.5 mm
Oasis
100% PP, дебелина 13 mm
Terra
100% PP, дебелина 7.5 mm
Samba
100% PP, дебелина 10 mm
1 - 14 from 14

Untitled Document
Барај
Вјоса
 
Untitled Document
© 2015 ВЈОСА - Тетово - Македонија
Web Design