Vjosa
Produkte

Mirësevini në prezentimin tonë në internet

Të nderuar vizitorë, kompania Vjosa ju falënderon për interesin ndaj prezentimit tonë në web , dhe njëkohësisht ju fton që të kënaqemi së bashku duke bërë një vizitë virtuale produkteve tona të llojllojshme.

E-mail:
vjosatepihe@yahoo.com

 
Vjosa
Tepisona
Kliko në foto për t'a zmadhuar
Melody
Termoizolim, 100% PP, Trashësia: 12.5 mm
Maestro
Termoizolim, 100% PP, Trashësia: 11 mm
Mambo Plus
Termoizolim, 100% PP, Trashësia: 11 mm
Samba
Termoizolim, 100% PP, Trashësia: 10 mm
Lion
Termoizolim, 100% PP, Trashësia: 10 mm
Favorit
Latex, 100% PP, Trashësia: 7.5 mm, I qëndrueshëm për përdorim të jashtëm
Lider
Latex, 100% PP, Trashësia: 7.5 mm, I qëndrueshëm për përdorim të jashtëm
Arena
Latex, 100% PP, Trashësia: 7.5 mm, I qëndrueshëm për përdorim të jashtëm
Ekonomik Plus
Latex, 100% PP, Trashësia: 3.5 mm
Sintelon Staza
Latex, 100% PP, Trashësia: 7.5 mm, I qëndrueshëm për përdorim të jashtëm
Tempo
100% PP, Trashesia 7.5mm
Oasis
100% PP, Trashesia 13 mm
Terra
100% PP, Trashesia 7.5mm
Samba
100% PP, Thickness 10 mm
1 - 14 prej 14

Untitled Document
Kërkim
Vjosa
 
 
Untitled Document
© 2015 VJOSA - Tetova Macedonia